Velkommen til Kvartal 17 – et kvalitetsprosjekt nord i byen. Kvartal 17 har en flott beliggenhet tett på bykjernen i et veletablert og hyggelig boligområde.

Kvartal 17 ligger i Nordre Ål bydel, og ligger sentralt til på Lillehammer. Alle sentrumsfunksjoner er i gangavstand med ca. 750 meters avstand til Lilletorget, og at det er et flatt område inn til sentrum er heller ingen ulempe. I tillegg har en Rosenlund bydelssentrum 600 meter unna andre veien. Matbutikker ligger få meter unna boligene.

Det er gangavstand til Lillehammer skysstasjon for reiser videre med buss og tog. I tillegg er det gode bussforbindelser i få meters gange fra leilighetene. Ved å bo i Kvartal 17 har en gangavstand til de fasiliteter en har behov for, og skulle en ønske seg en spasertur kan en velge mellom sentrumsomgivelser, en tur mot Lågen og Mjøsa, eller gå seg en tur oppover mot Stampesletta og Marka.

Området er stille og ligger i Storgata som er en enveiskjørt gate. Det er meget gode solforhold på tomten. Fra mange av leilighetene har en flott utsikt mot Mjøsa, Gausdalsskaret. Fra andre siden av bygget vil flere av etasjene også ha en flott utsikt mot byen, hoppbakkene og bebyggelsen i Nordre Ål som man ikke har i fra så mange andre steder på Lillehammer.